Voor wie werken wij

Wij hebben uitgebreid gesproken met de grootste werkgevers in de bouw. Wij wilden weten hoe men denkt in de praktijk over migranten en de kwaliteit van werken. Daarnaast de taalbarrières die problemen geven bij het bestaande personeel van de werkgevers. Inmiddels werken wij voor de grotere werkgevers en bieden aanvulling op het bestaande personeelsbestand. Voor nieuwe werkgevers geldt dat wij altijd starten met een pilot met werknemers die wij ter beschikking stellen onder begeleiding.

Ballast Nedam is een ontwikkel- en bouwonderneming waarbij de projecten de kern van het bedrijf vormen. Ballast Nedam wil het meest competitieve bouwbedrijf zijn. Via een directe en open dialoog met haar klanten en partners ontwikkelt Ballast Nedam toekomstbestendige gebouwen en infrastructuur: van droom tot realisatie. Dit koppelt ze aan haar slimme kijk op kostenefficiëntie, techniek, wereldwijde expertise en haar focus op operational excellence. Zo komt Ballast Nedam tot grensverleggende oplossingen.

Ballast Nedam

 

IBB Kondor is een vooruitstrevende ontwikkelende bouwer. Maar wel één met de beide benen op de grond. Oftewel, realistisch maar toch volop in beweging. Geen verkeerde eigenschap gezien de veelal complexe projecten die wij uitvoeren. Als werkgever biedt IBB Kondor een inspirerende omgeving waarbinnen ruimte is voor vernieuwing, innovaties en daarmee (persoonlijke) groei. Wij zoeken immers constant naar nieuwe manieren om ons eindproduct en het proces te verbeteren op de gebieden van techniek, duurzaamheid, bouw en ontwikkeling. 

 

IBB Kondor

VolkerWessels is een toonaangevende, internationale bouwonderneming die werkt volgens het ‘think global, act local’ principe. VolkerWessels is actief in Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Noord-Amerika en Duitsland en heeft in totaal meer dan 120 lokale werkmaatschappijen. VolkerWessels speelt een sleutelrol in de samenleving met projecten en diensten die duurzaam bijdragen aan de leefomgeving. Wij bouwen aan wonen, werken en mobiliteit.

Volker Wessels

Of het nu gaat om binnenstedelijke vernieuwing, integrale gebiedsontwikkeling of beheervraagstukken. Het maakt ons niet uit. Met een full service aanpak bieden wij altijd een duurzame en slimme invulling voor elke vastgoedopdracht.

Maar het gaat verder dan het ontwikkelen, bouwen en beheren van vastgoed. Thunnissen voelt zich betrokken bij haar opdrachtgevers en voelt een maatschappelijke verantwoordelijkheid om woonomgevingen te realiseren waar men zich prettig voelt.

Echt waarde bieden. Daar draait het allemaal om. Dat wordt bereikt door de juiste vertaling van de klantvraag. Door in een vroegtijdige stadium mee te denken kunnen wij maximaal inspelen op de actuele en toekomstige behoeften van de consument en onze opdrachtgever. Complexe vraagstukken zien we als uitdagingen om tot slimme oplossingen te komen. En dankzij onze slimme oplossingen zijn projecten bereikbaarder dan ooit.

Thunnissen Bouw

Al ruim honderd jaar draagt aannemersbedrijf Hillen & Roosen de naam van haar oprichters L.G. Hillen en A.P.Roosen. Op 1 juni 1899 begonnen zij met het bedrijf. Ruim een eeuw ervaring in de bouwwereld; een rijke historie! Hillen & Roosen is met name gespecialiseerd in binnenstedelijke nieuwbouw. De uitdaging zit ‘m in logistiek complexe bouwopdrachten, architectonisch interessante ontwerpen en spraakmakende projecten.

Met ruim 50 medewerkers werken we met hart en ziel aan tal van projecten. Van woning tot ziekenhuis, van theater tot museum. Met oog voor functie, locatie en behoefte van de gebruiker.

In deze tijd staan we voor een nieuwe uitdaging. Door het meerderheidsbelang van Hemubo in Hillen & Roosen bundelen we onze krachten en versterken we onze positie in de markt. Hiermee staan we weer op een financieel sterk fundament. Hemubo is gespecialiseerd in strategisch onderhoud en renovatie. Door samen te werken hebben we alles onder een dak. Vanaf nu kunnen we een compleet scala aan nieuwbouw, onderhoud en beheer aanbieden aan onze klanten.

Hillen & roosen