Citium Uitzendbureau: Uw partner voor flexibele vakmensen in de bouw

Citium is een Personeel, Werving & Selectie bureau dat EU-migranten met vakkennis in de bouw detacheert. Samen met de opdrachtgever bespreken we het werk en de planning door, zodat we de mensen op een kwalitatieve manier kunnen inzetten en  begeleiden naar een optimaal resultaat. Wij onderscheiden ons door medewerkers vooraf te testen op vaardigheden en hen te begeleiden op het werk. Citium richt zich voornamelijk op Nederlandse bouwbedrijvenProjectorganisaties en Recruiters die een aanvulling nodig hebben op hun bestaande personeelsbestand.

Wij werken Voorspelbaar, Kwalitatief, Productief en Goedkoper

_____________________________________________________________________________________________________________


Zo werkt Citium Uitzendbureau

Citium werkt voortdurend aan een goede samenwerking met opdrachtgevers. Het is voor Citium belangrijk dat kwaliteit en productiviteit constant wordt gecontroleerd en besproken zodat er tijdig kan worden bijgestuurd wanneer dit nodig is. Citium rekruteert alleen medewerkers die voldoen aan de vaardigheden welke nodig zijn per expertise gebied. Elke opdrachtgever krijgt haar eigen digitale uitzendbureau waarin zij zelf vacatures kunnen plaatsen. Het backoffice team van Citium zorgt ervoor dat de juiste medewerkers worden geselecteerd voor de openstaande vacature. In overleg met de opdrachtgever en begeleider zal de medewerker worden gedetacheerd. Wanneer Citium geen medewerkers vrij heeft, dan zal het werving & selectie team direct het netwerk informeren en op zoek gaan naar de juiste kandidaat. Vervolgens zal elke kandidaat vooraf getest in het training center op vaardigheden, voordat hij/zij wordt gedetacheerd bij een opdrachtgever. 

Wij werken VoorspelbaarKwalitatiefProductief en Goedkoper

_________________________________________________________________________________________________________________

 

Wilt u direct met ons aan de slag en een win-win situatie creëren, meldt u zich dan aan dan nemen we direct contact met u op

Schrijf je in en ontvang een login account

 


 

Loading

  • Citium gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. zie onze privacystatement (opent in een nieuw venster).